LT Natur
& Ejendomsservice

LT Natur
& Ejendomsservice
LT Natur &
Ejendomsservice
LT Natur & Ejendomsservice

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så indtast dit navn og nummer og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt for at aftale en tid hvor vi kan kigge forbi hos dig.

Træfældning

LT Natur & ejendomsservice tilbyder træfældning af alle slags træer. Fra buske til de største og mest vanskelige træer som kun kan fældes med præcision og omtanke og ikke mindst med mange års professionel erfaring som baggrund.

  • Vi inddrager lift eller klatreudstyr, hvis det er nødvendigt og tager træet ned i mindre dele, hvis pladsforholdene ikke er gode.

Vi kan opskære træet til brænde, og grenaffald kan vi køre væk eller flise så det kan bruges i haven. Vi kan afslutningsvis bortfræse træstubben, og rodfræse trærødderne i området hvor træstubben har stået, så der kan sås græs og anlægges bede, indkørsler etc. Alt arbejde udføres med stor ekspertise og sikkerhed

Vi udfører opgaver fra små træfældningsopgaver til store komplekse og vanskelige opgaver der tager flere dage.

 

             

                          
Akut Træfældning eller Stormskader

Af og til væltes træer af det kraftige storme, opskæring og fjernelse af stormvæltet træ skal kun udføres af Professionelle. Der frigives enorme kræfter, som kan være dødbringende, hvis træet læses og dermed saves forkert.

Kontakt os på alle tider af døgnet, ved akut behov for assistance kontakt

Dennis Lorenzen 27 58 87 50

 

Dennis Lorenzen

mobil : 2758 8750

LT Natur & Ejendomsservice

 Bakkegårdsvej 39 

6340 Kruså

Klaus Tranum

mobil : 2047 5290