LT Natur
& Ejendomsservice

LT Natur
& Ejendomsservice
LT Natur &
Ejendomsservice
LT Natur & Ejendomsservice

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så indtast dit navn og nummer og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt for at aftale en tid hvor vi kan kigge forbi hos dig.

Tømrerarbejde

 

Ombygninger

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du f.eks. tænker på udnyttelse af tagetagen eller overvejer sammenlægning af rum eller lejligheder ifm. Renoveringer eller større ombygninger. LT Natur & Ejendomsservice har stor ekspertise indenfor dette område, uanset om opgaven er stor eller lille giver vi gerne et bud på det.

 

Nyt tag

Udskiftning af tag og efterisolering kan være en rigtig god beslutning. Med tiden vil energibesparelsen i mange tilfælde kunne betale investeringen tilbage indenfor en overskuelig årrække. Og så ser det også godt ud!

Nye Vinduer

Udskiftning af vinduer kan være en rigtig god beslutning. Med tiden vil energibesparelsen i mange tilfælde kunne betale investeringen tilbage indenfor en overskuelig årrække. Og så ser det også godt ud! LT Natur & Ejendomsservice isætter selvfølgelig alle slags vinduer træ/alu, Velfac, plast m.fl.

 

Andet

Vi udføre alt hvad man kan tænke sig i tømrerarbejde. Bl.a. terrasser, garager og andet, som ikke lige falder i de andre kategorier.

Hos LT Natur & Ejendomsservice kan vi også godt samtidig li' de skæve ideer. Opgaver hvor løsningen ikke står på side 1 i tømrerens ABC. Hvis tingene kræver tålmodighed, fint håndværk, og godt gammeldags snedkerhåndelag er vi bestemt ikke bange for at påtage os opgaven.


 Står du foran en renovering af din ejendom, eller firma, kommer vi gerne forbi med et tilbud på opgaven.

 

Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_3078.jpg   Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_3080.jpg   

 

Dennis Lorenzen

mobil : 2758 8750

LT Natur & Ejendomsservice

 Bakkegårdsvej 39 

6340 Kruså

Klaus Tranum

mobil : 2047 5290