LT Natur
& Ejendomsservice

LT Natur
& Ejendomsservice
LT Natur &
Ejendomsservice
LT Natur & Ejendomsservice

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så indtast dit navn og nummer og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt for at aftale en tid hvor vi kan kigge forbi hos dig.

Græsslåning

Græsplænen er havens ”gulv”, den forbinder de enkelte elementer i haven. Dens funktioner er mange, bl.a.  skal den være god at gå på, den skal være jævn og bæredygtig, se pæn ud, være underlag til fodboldkampe og leg for børn. Det slider på en græsplæne.
 

  • Ikke at forglemme skal plænen klippes jævnligt gennem hele sommeren.


Nogle mennesker vil have en fin græsplæne med kun græs, slået tæt. Andre tillader mælkebøtter, bellis og andre småblomster at titte op i græsplænen, og derved nyde farverne fra urterne i græsset. Andre kæmper med mos i plænen eller accepterer det, det er et temperaments spørgsmål.

 

Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_3100-2.jpg      Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_3103-2.jpg

Slagleklipning

Slagleklipning udeføres normalt på arealer hvor der ikke klippes særligt ofte.Slagleklipperen klipper græs, rosenkrat, ukrudt, brændenælder, rørskov op til 3 meters højde. Materialet slås af og efterlades på jorden med en snitlængde på ca. 10 cm. En rigtig god maskine hvor alt andet må give op.

Dennis Lorenzen

mobil : 2758 8750

LT Natur & Ejendomsservice

 Bakkegårdsvej 39 

6340 Kruså

Klaus Tranum

mobil : 2047 5290